Mergi direct la conținut »
Femeia care l-a reclamat pe patronul de garsonieră-restaurant din Balș s-a trezit cu ușa vandalizată!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Femeia care l-a reclamat pe patronul de garsonieră-restaurant din Balș s-a trezit cu ușa vandalizată!

La o zi după ce Libertatea a relatat cum dintr-o garsonieră din Balș a apărut un restaurant cu două nivele, locatarei care a protestat public și se luptă cu patronul în instanță i-a fost spartă clanța ușii.

De Daniel Stanciu, Adrian Ilie,

Femeia îl dăduse în judecată pe omul de afaceri Cristian Troi, cerând anularea autorizației de contrucție și demolarea restaurantului din cauza zgomotului produs, mai ales în serile în care ”La Troi” organiza nunți.

Azi-noapte ușa locuinței sale a fost spartă printr-o lovitură puternică, iar clanța a fost ruptă. „De dimineață, pe la ora 1-2 pur și simplu mi-a zburat ușa. N-am văzut pe nimeni, dar am fost la Parchet să depun plângere”, a povestit femeia.

Ușa vandalizată a locatarei din blocul din Balș

Locatara bănuiește că omul de afaceri Cristian Troi ar fi fost autorul sau cel puțin instigatorul actului de vandalism întrucât acesta a încercat de mai multe ori să o intimideze. Femeia susține că Troi a mai avut ieșiri violente. Acesta ar fi bătut cu ceva vreme un concitadin care a avut nevoie de concediu medical de 40 de zile.

Plângerea penală depusă de către femeie

Povestea începe în 2012. Până în acest an, în garsoniera de la parterul blocului de pe Strada Nicolae Bălcescu, nr. 209 funcționa biroul unei școli de șoferi.

Garsoniera extinsă pe două niveluri, dar în afara blocului

SC. Automobil Stefi Cip SRL, firma care deținea școala și garsoniera, a fost cumpărată în 2012 de omul de afaceri Cristian Troi.

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

La scurt timp după cumpărarea garsonierei, patronul începe să strângă semnături de la locatarii blocului pentru a obține acordul lor pentru extinderea spațiului comercial al firmei. Nu se preciza pe tabelul cu semnături ce urma să se construiască sau ce funcțiune va avea spațiul extins.

În aceeași perioadă, Cristian Troi a concesionat de la primărie două suprafețe învecinate blocului cu o suprafață totală de 171 mp.

În 2015 au început lucrările de extindere a spațiului comercial, iar în 2017 a fost recepționată lucrarea.

În locul garsonierei se ridică acum un imobil pe două laturi a blocului ce acoperă două etaje, parterul și etajul 1.

O locatară a blocului, deranjantă de zgomotul provocat de construcții și mai târziu de nunțile ce au loc sub geamul ei, l-a dat în judecată pe omul de afaceri. Ca urmare a procesului a avut loc și o expertiză tehnică pentru a se verifica conformitatea lucrărilor.

Close
Închide
  Close