De Mihai Niculescu,

Femeia din Suceava, acuzată că și-ar fi omorât trei bebeluși în ultimii ani, a avut discernământ în momentul comiterii faptelor, arată expertiza psihiatrică.

Expertiza a fost efectuată la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava. Medicii au stabilit că atunci când a luat decizia de a-şi omorî cei trei bebeluşi pe care apoi i-a îngropat în grădină, femeia și-a dat seama ce face, arată Digi24.

Deocamdată, împotriva ei nu este luată nicio măsură restrictivă, astfel că, în prezent, ea este acasă, unde mai are trei copii, cu vârste de 6, 8 şi 10 ani.

Femeia, care angajată ca inginer la o multinațională- a fost descoperită după ce și-a ucis ultimul dintre copii, acum o lună. Un poliţist din localitate a observat femeia gravidă, dar ulterior, aceasta nu mai avea nici burtă, nici copil.

Anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un băiețel, neasistată medical, bebeluș pe care apoi l-a omorât, asfixiindu-l cu un sac de gunoi. Femeia și-a recunoscut nu numai această faptă, ci și alte două. În ultimii doi ani a mai avut doi copii, pe care i-a îngropat în curte și s-a justificat că mai avea trei copii şi nu îşi mai dorea alţii.

Citeşte şi:

Femeia care și-a ucis trei copii în Suceava s-a întors acasă. Locuiește în aceeași curte cu ceilalți copii pe care are interdicție să-i vadă

Roata unei mașini a sărit în mers, la Suceava. Cinci oameni au fost la un pas de o tragedie

Un bărbat a murit după ce a căzut printre trandafiri

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși