Femeia cu cele mai mari implanturi mamare din Europa vrea un fund pe măsură

19 iunie 2017 19:39

Martina Big a ajuns în atenția presei internaționale datorită implanturilor sale mamare, care sunt cele mai mari din Europa. Acum, femeia din Germania vrea să aibă și un fund pe măsură, așa că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni.

Povestea Martinei Big urmează să apară la emisiunea Botched, difuzată de postul de televiziune E!. De obicei, cei care apar la această emisiune au avut de suferit în urma unor operații estetice nereușite și cer ajutorul medicilor să le îmbunătățească aspectul.

Martina are însă o cerință diferită. Ea nu vrea să-și recapete aspectul natural, ci din contră. Femeia, care are cele mai mari implanturi mamare din Europa, purtând la sutien msăura 32S, vrea să aibă un fund pe măsură.


Astfel, ea le cere doctorilor să îi pună implanturi în fund. Nu unele normale, ci unele uriașe, care să-i egaleze dimensiunea sânilor. Femeia vrea astfel să aibă implanturi de câte 1.500 cc (echivalentula  1,5 litri), în fiecare fesă.

Foto: E! Entertainment / BACKGRID

Medicii au avertizat-o însă că ideea este una riscantă. Mai mult, femeia și-a introdus un implant în pantaloni pentru a vedea cum îi completează silueta, iar acesta s-a spart imediat cum s-a așezat. Astfel, medicii i-au atras atenția privind ce ar păți dacă acest lucru s-ar întâmpla după operație.  Nu este clar dacă Martina a renunțat sau nu la idee, episodul emisiunii find difuzat abia peste câteva zile.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro