14 Feb. 2018 13:11 , de Mihaela Grădinaru

Femeie arestată preventiv după ce a fost pârâtă la poliţişti de propriii săi colaboratori

Distribuie

O femeie în vârstă de 32 de ani, din judeţul Iaşi, a fost arestată preventiv după ce a păcălit o bătrână din Braşov prin metoda „Accidentul“, ea fiind dată pe mâna poliţiştilor de către propriii săi colaboratori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov au prins-o în flagrant pe femeie, marţi, în jurul orei 01.10 , în urma unor indicații telefonice primite de la colaboratorii săi.

Femeia s-a deplasat la domiciliul unei bătrâne, din municipiul Brașov, pe care a păcălit-o că fiul ei ar fi accidentat grav o persoană și are nevoie urgentă de o sumă mare de bani. Braşoveanca i-a dat toţi banii pe care îi avea în casă în speranţa că îşi salvează fiul, respectiv suma de 25.050 lei. Imediat după ce a părăsit domiciliul braşovencei, poliţiştii de la Serviciul de Operaţiuni Speciale au reţinut-o pe femeie şi au găsit asupra ei întreaga sumă primită de la bătrână.

„Femeia a fost reținută de polițiști, pentru 24 de ore, și a fost introdusă în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile. Ea este cercetată în continuare pentru înșelăciune, comisă prin metoda «Accidentul», în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, potrivit sursei citate.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Asta e LIBERTATEA. Un gest mic, pentru o rușine mare. Scrisoare către Ţara Soarelui Răsare

Loading...
Comentarii