De Mihai Niculescu,

Fata de 13 ani fusese agresată de tatăl ei, supărat că nu avusese grijă de fratele ei mai mic. Copila era aproape leșinată la marginea pădurii și a fost găsită pe pământ de o femeie, relatează Adevărul.

„La data de 14 decembrie, în jurul orei 21:10, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie, din Gura Şuţii, despre faptul că o fetiţă a fost găsită inconştienţă la marginea pădurii din zona cartierului Ivanca”, au precizat reprezentanții IPJ Dâmboviţa.

„Era așa, într-o parte, lungită, desculță. Și când i-am pus lanterna în ochi, a strâns din ochi. Nu vorbea cu mine. I-am pus mână și am văzut că are puls”, a povestit un vecin, potrivit Antena 3.

Polițiștii au deschis un dosar penal, stabilind că fata ar fi fost agresată de tatăl său, pe motiv că nu ar fi avut grijă de fratele ei mai mic. Minora a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pentru investigaţii medicale. Cazul va fi analizat și de reprezentanții Direcției de Asistență Socială Dâmbovița.

Oribila crimă din Gura Șuții

În urmă cu 3 luni, o altă fetiţă de 13 ani, Adriana Fieraru, a fost răpită de pe drum, în timp ce se întorcea de la şcoală, şi omorâtă pe un câmp din localitate. Autorităţile au stabilit că Johannes Visscher, un cetăţean olandez de 47 de ani, este autorul oribilei crime. Individul s-a sinucis în localitatea sa natală, la câteva zile după ce identitatea sa a fost făcută cunoscută.

Sursa foto: Pexels

Citeşte şi:

Ileana Văcăroiu, șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan”, spune că profesorul pe fals Checheriță trage sforile astfel încât ”7 rezidenți din 24 au ajuns să umilească medici!”

Nu cetățenii, ci blaturile cu televiziunile îi țin pe Gabriela Firea și pe primarii de sectoare în cursa pentru primării!

Un tânăr de 23 de ani vrea să dea lovitura în agroturism. Îi cazează pe turiști în butoaie de lemn: „M-am gândit să fac ceva unic în România”

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează