Mergi direct la conținut »
Fiul lui Miron Cozma a făcut accident la Timișoara. Beat la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fiul lui Miron Cozma a făcut accident la Timișoara. Beat la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp

Fiul lui Miron Cozma a făcut accident la Timișoara. Beat la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp

Fiul lui Miron Cozma, fostul lider al minerilor, a fost implicat într-un accident care a avut loc în Timișoara. Dan Cozma, care era beat la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp.

De Dana Aramă,

Accidentul în care a fost implicat Dan Cozma, băiatul lui Miron Cozma, a avut loc marți seară, într-o intersecție din Timișoara, în Piața Bălcescu.

Aflat la volan sub influența băuturilor alcoolice, Dan Cozma a pierdut controlul mașinii într-o curbă, a ajuns pe spațiul verde și apoi a lovit un stâlp de iluminat public, potrivit opiniatimisoarei.ro.

După accident, acesta a abandonat mașina și a fiugit de la locul faptei, însă polițiștii l-au găsit pe o stradă din apropierea locului unde a avut loc accidentul.

Dan Cozma, în vârstă de 37 de ani, a fost testat de agenți și i s-a descoperit o alcoolemie de 1,25 alcool pur în aerul expirat.


Fiul lui Miron Cozma a fost dus la spital pentru prelevarea probelor de sânge și i s-a întocmit dosar penal.

Dan Cozma, care lucrează în construcții în Islanda, nu este la primul incident de acest fel. Acesta a mai fost condamnat cu suspendare după ce a fost prins beat la volan.
FOTO: opiniatimisoarei.ro

Citește și: FOTO/ Bucuria fetiței care mergea flămândă la școală: acum are ce pune pe masă. După ce Libertatea a prezentat povestea familiei sale, a sărit în ajutor și Episcopia Hușilor

Close
Închide
  Close