Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Fiul ucigaş al profesorului Liviu Gavrilescu i-a tăiat gâtul tatălui și i-a zdrobit capul. Asasinul, care este schizofrenic, a fost prins și e internat la ”Psihiatrie”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV / Fiul ucigaş al profesorului Liviu Gavrilescu i-a tăiat gâtul tatălui și i-a zdrobit capul. Asasinul, care este schizofrenic, a fost prins și e internat la ”Psihiatrie”

EXCLUSIV / Fiul ucigaş al profesorului Liviu Gavrilescu i-a tăiat gâtul tatălui și i-a zdrobit capul. Asasinul, care este schizofrenic, a fost prins și e internat la ”Psihiatrie”

Fiul ucigaș al profesorului Liviu Gavrilescu a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Asasinul în vârstă de 37 de ani, care are grave probleme psihice, și-a ucis tatăl într-un acces de furie în timpul căruia i-a tăiat gâtul și i-a zdrobit capul bietului om. În acest moment, criminalul se află sub pază într-o rezervă a Spitalului din Sighetu Marmaţiei unde va rămâne sub supraveghere medică până când legiștii specialiști în psihiatrie de vor pronunța asupra discernământului său.

De Cristian Burcioiu,

Liviu Gavrilescu a fost găsit mort ieri dimineaţă în locuința sa, iar principalul suspectul în acest caz a fost, din primul moment, chiar fiul acestuia în vârstă de 37 de ani care după comiterea onorului a dispărut. În urmă, individul care este bolnav psihic, a lăsat cadavrul tatălui său, profesor universitar și fost consilier al prefectului de Maramureș, căruia i-a zdrobit capul cu un corp dur și i-a tăiat gâtul cu un cuțit de bucătărie. Atrocitatea s-a consumat, se pare, în urma unei certe ale cărei motive încă nu se cunosc, care a degenerat rapid într-un violent scandal.

”Bărbatul, care suferă de schizofrenie paranoidă, a fost prins în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1.00, de polițiștii din comuna Apa,județul Satu Mare. Având în vedere antecedentele sale medicale, bărbatul a fost internat chiar în acea noapte la Spitalul din Sighetul Marmației unde va rămâne până expertiza psihiatrică va arată dacă a avut discernământ atunci când a comis crima. În funcție de decizia medicilor, el va fi fie arestat, fie internat nevoluntar într-un spital de boli nervoase”, ne-au declarat surse judiciare.

Asasinul este internat sub pază la ”Psihiatrie”

În acest moment, bărbatul în vârstă de 37 de ani care și-a ucis tatăl cu brutalitate este sub pază într-o rezervă a unității medicale maramureșene și nu a făcut nici o declarație, motiv pentru care încă nu se știe ce ar fi putut declanșa scandalul încheiat cu asasinarea profesorului universitar Liviu Gavrilescu. Criminalul urma de mai bine de zece ani un tratament psihiatric, perioadă în care fusese internat de mai multe ori în spitale de specialitate. Profesorul universitar ucis era și tutore legal pentru fiul-criminal care i-a luat viața.

Trupul lui Liviu Gavrilescu a fost găsit de soția acestuia care nu se afla acasă la momentul scandalului sângeros. O echipă mixtă de polițiști și procurori fac cercetări la fața locului. Anchetatorii spun că au descoperit urme de violență pe trupul profesorului.

Liviu Gavrilescu s-a pensionat în 2017 și era cadru didactic la Universitatea de Nord Baia Mare, unde preda management.

Citește și

VIDEO/ Liviu Teodorescu, mărturisiri despre viața lui sportivă. „Eram înalt și m-au pus portar, dar nu știu cum, mingea trecea pe lângă mine!”

Close
Închide
  Close