MENIU CAUTĂ
11 Apr. 2018 21:08

Fiul unui polițist a murit într-un accident între Constanța și Valu lui Traian. Laurențiu Cătănoiu avea doar 27 de ani

Distribuie

Fiul unui polițist a murit într-un accident între Constanța și Valu lui Traian, pe drumul național 3. Laurențiu Cătănoiu a decedat, după ce a rănit grav în mașina sa care s-a ciocnit de alte două autoturisme. Medicii au încercat să-l resuscisteze, însă tânărul de 27 de ani nu a mai puut fi readus la viață.

Accidentul a avut loc miercuri seară în paropierea localității Valu lui Traian.

„Un auto marca Citroen care se deplasa dinspre Valu lui Traian către Constanţa a intrat în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară Opel pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers. Autoutilitara a intrat în coliziune cu auto Duster ce se deplasa pe sensul opus. În urma coliziunii, o persoană a fost rănită grav (din Opel), iar alte două persoane – uşor (conducător, respectiv pasager din Duster)', au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

La volanul autoutilitarei se afla Laurențiu Cătănoiu, fiul șefului de post din comuna Târgușor, județul Constanța. În urma impactului puternic, tânărul a fost rănit grav și a intrat în stop cardiorespirator.

Medicii chemați de urgență au încercat să-l readucă la viață, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Laurențiu Cătănoiu, care și-a pierdut viața în oribilul accident, avea 27 de ani și lucra la o firmă de curierat.


Citește și Donald Trump, amenințare dură pe Twitter la adresa Rusiei: „Pregătiți-vă, pentru că vor veni rachetele în Siria'. Reacția Rusiei


 

Comentarii