Mergi direct la conținut »
Flashmob pe acorduri de vals, în Aeroportul Otopeni. Balerinii au valsat printre călători / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Flashmob pe acorduri de vals, în Aeroportul Otopeni. Balerinii au valsat printre călători / VIDEO

Flashmob pe acorduri de vals, în Aeroportul Otopeni. Balerinii au valsat printre călători / VIDEO

Atmosferă de sărbătoare al Aeroportul Otopeni, unde a fost pus în scenă un flashmob pe acorduri de vals. Orchestra Teatrului de Operetă "Ion Dacian" a interpretat valsul "Gramofon", compus de Eugen Doga, iar balerinii au valsat în aeroport, spre uimirea călătorilor.

Muzicienii orchestrei Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian” au început să cânte la terminalul „Plecări”. Câțiva balerini, care păreau a fi simpli călători, au început să danseze printre cei care așteptau să decoleze.

Oamenii au fost surprinși de momentul neobișnuit din aeroport și au filmat vasul, orchestra și corul teatrului de operetă, potrivit Europa FM.

Orchestra Teatrului de Operetă „Ion Dacian” a interpretat valsul „Gramofon”, compus de Eugen Doga. Celebrul compozitor a fost inclus înlista celor 200 de personalităţi ale lumii şi a compus muzica a peste 200 de filme.

Creația lui Eugen Doga inclusă în coloana sonoră a filmului „Gingaşa şi tandră mea fiară” este considerată ca fiind a patra capodoperă muzicală a secolului XX.

De altfel, compoziția a fost aleasă și de fostul principe Nicolae și de Alina Binder pentru valsul mirilor.


Citește și VIDEO/ Şedinţa solemnă de Centenar, marcată de parlamentari cu jocuri pe telefon, poze şi muzică în căşti. Reacţia unui senator filmat distrându-se: „Aşa, şi?”


 

Close
Închide
  Close