Mergi direct la conținut »
Ford cheamă înapoi în fabrică 1.4 milioane de mașini în America de Nord
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ford cheamă înapoi în fabrică 1.4 milioane de mașini în America de Nord

Ford cheamă înapoi în fabrică 1.4 milioane de mașini în America de Nord

Ford cheamă înapoi în fabrică 1.4 milioane de mașini în America de Nord. Sub presiunea autorităților americane, Ford cheamă înapoi în frabrică aproape 1.4 milioane de mașini de talie medie în American de Nord din cauza faptului că volanele unor modele pot cădea în timpul mersului, iar șoferii ar putea pierde controlul.

Potrivit Daily Mail, doar câteva modele Ford Fusion și Lincoln MKZ produse din 2014 până în 2018 sunt chemate înapoi în fabrică. Ford susține că șuruburile care țin stabil volantul se pot slăbi în timp, iar compania este conștientă că două accidente cu victime au fost cauzate de această problemă.

Ford va înlocui șuruburile cu unele mai lungi care se pot înșuruba mai bine și va adăuga câte o bucată de nailon în locurile în locurile cu probleme.


CITEȘTE ȘI: Ford îl dă în judecată pe John Cena pentru că și-a vândut Ford-ul GT în valoare de 500.000 de dolari


Sursa citată precizează că cele 1.4 milioane de mașini sunt chemate înapoi în frabrici în SUA, Canada și Mexic, după ce Administrația Americană pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi a deschis o anchetă, după ce mai multe volane ale unor mașini Ford Fusion au căzut în mers, între 2014 și 2016.

În luna Februarie, Hyundai a chemat înapoi în fabrică 43.900 de mașini care avea aceeași probleme.


EXCLUSIV Afacerea „cămine culturale” pe banii statului. De la tradiții la „nunți, botezuri, cumetrii”

EXCLUSIV / Israela Vodovoz, dusă în Israel cu avionul, într-un sicriu sigilat, din zinc. Transportul este programat în cursul zilei de astăzi, cu plecare de pe Aeroportul Herni Coandă

VIDEO/Blocul cu cele mai mari restanțe la RADET. Locatarii nu au de doi ani apă și căldură. ”E groaznic de frig”

Close
Închide
  Close