Mergi direct la conținut »
Ford îl dă în judecată pe John Cena pentru că și-a vândut Ford-ul GT în valoare de 500.000 de dolari | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ford îl dă în judecată pe John Cena pentru că și-a vândut Ford-ul GT în valoare de 500.000 de dolari | VIDEO

Ford îl dă în judecată pe John Cena pentru că și-a vândut Ford-ul GT în valoare de 500.000 de dolari | VIDEO

Ford l-a acționat în judecată pe vlogger-ul şi luptătorul de wrestling John Cena, după ce acesta și-a vândut supercarul Ford GT, o maşina construită într-un număr limitat, la doar câteva săptămâni după ce a primit-o.

John Cena a fost ales de producătorul american de automobile din mii de aplicanți care au dorit să cumpere mașina asamblată în doar 1000 de exemplare, potrivit unilad.co.uk.

Se pare că luptătorul de wrestling a încălcat contractul de achiziţionare în care era stipulat că nu avea dreptul să vândă supercarul în primii doi ani de proprietate.

Cei de la Ford cer prejudicii de peste 75.000 de dolari pentru că reputația brandului a avut de suferit în urma acțiunile iresponsabile ale sportivului. De asemenea, producătorul cere compensarea cheltuielilor în procesul de judecată și returnarea profiturilor ilegale din vânzarea, respectiv suma de 500.000 de dolari.

John Cena a oferit scuzele sale celor de la Ford, susținând că „va coopera pentru rezolvarea situației”.


Ce spune Consiliul Regal despre fostul Principe Nicolae. Ar putea să-și reprimească titlul


 

Close
Închide
  Close