Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Fosta iubită și fiica lui Codrin Ștefănescu s-au mutat în casa lui Dan Ioan Popescu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV | Fosta iubită și fiica lui Codrin Ștefănescu s-au mutat în casa lui Dan Ioan Popescu

EXCLUSIV | Fosta iubită și fiica lui Codrin Ștefănescu s-au mutat în casa lui Dan Ioan Popescu

Fostul parlamentar Codrin Ștefănescu, cunoscut pentru afișările la brațul unor fotomodele, a avut și o relație din care a rezultat o fetiță, Andra. Ea și mama sa sunt de patru ani nepoata, respectiv nora lui Dan Ioan Popescu, fostul ministru al Industriilor (2000-2004), cel care are numele inscripționat în vitrina celui mai luxos magazin din Beverly Hills.

De Marian Păvălașc,

 

Luiza Tănase (născută în 1972) a fost până în 2010 partenera de viață a lui Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai mondeni politicieni care au trecut prin Parlamentul României. Reamintim că actualul membru PSD, Codrin Ștefănescu, a fost deputat între anii 2000-2004.

După despărțirea de excentricul politician, Luiza Tănase a ajuns tot în familia unui fost membru PSD. În 2012, Luiza Tănase s-a măritat cu unul dintre cei doi fii vitregi ai lui Dan Ioan Popescu, fostul ministru al Industriilor din perioada guvernării lui Adrian Năstase.  Mai exact, fosta parteneră de viață a lui Codrin Ștefănescu a devenit Luiza Nicoletti, soția lui Massimilianno Nicoletti. Acesta din urmă este fiul Elenei Popescu cu un presupus conte Italian. Elena Popescu este actuala soție a lui Dan Ioan Popescu.

“Nu am mai ținut legătura cu aceasta. Nu știu care este viața sa. Știu că este măritată cu fiul vitreg al lui Dan Ioan Popescu. Nu comentez acest lucru și nu mă interesează”, a fost reacția lui Codrin Ștefănescu.

DIP, bunicul fetei lui Codrin

Dan Ioan Popescu și Elena Popescu

Dan Ioan Popescu și Elena Popescu

Dan Ioan Popescu, cunoscut și sub celebru acronim DIP, este unul dinte cei mai bogați și controversați politicieni. În urma căsătoriei dintre Luiza Tănase și Massimiliano Nicoletti, el a devenit bunicul Andrei, fata lui Codrin Ștefănescu.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

La sfârșitul anului trecut, Înalta Curte de Justiție și Casație a decis confiscarea a 890.000 de lei din averea lui DIP, pentru că nu putea justifica acești bani. Mai mult, tot anul trecut a apărut în mass-media o fotografie în care numele său și al finului Nicolae Bogdan Buzăianu erau inscripționate pe vitrinele magazinului House of Bijan, considerat cel mai luxos din Beverly Hills, California, Statele Unite. Pe lista clienților inscriptionați pe vitrinele magazinului din Beverly Hills, se mai află și Barack Obama, Vladimir Putin, Tony Blair, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan, dar și miliardari din Golf.

“Nu mai țin legătura cu Luiza”

Codrin Ștefănescu și Luiza Nicoletti (fostă Tănase) s-au despărțit fără a preciza motivele acestei deciziii. Cei doi au fost împreună 12 ani fără a se căsători.

“Am avut o relație frumoasă. Avem o fetiță împreună. Ne-am despărțit în condiții amiabile. Nu ne-am certat, dar nici nu am mai ținut legătură”, ne spune misterios politicianul în vârstă de 48 de ani care, în 2014, s-a afișat la brațul unui fotomodel de 22 ani, Alice Constantinica.

Close
Închide
  Close