De Adrian Ilie,


UPDATE 23.23 Ziua News a postat pe canalul de YouTube un scurt clip în care Mezei și Cuc apar vorbind în stradă.

Într-o intervenție la Digi24, Mădălina Mezei a confirmat veridicitatea imaginilor. „Confirm că eu sunt în imagini, dar sunt surprinsă cum au ajuns publice…”, a spus Mădălina Mezei.

„Domnul ministru a venit să facă presiuni asupra mea legat de discuția cu întârzierea curselor pentru deputați. Cred că era aproape de 11 seara, miercuri. Mi-a cerut să întârziem aeronavele mai mult de cinci ore. Înainte am vorbit la telefon și i-am spus că nu este posibil și să nu încerce să facă nicio presiune asupra echipei TAROM pentru că am luat toate măsurile pentru ca aceste avioane să nu fie întârziate.

Mezei a spus că s-a întâlnit în fața casei sale cu ministrul Cuc pentru că nu era acasă și venea de la fratele ei.

„Eu veneam de fratele meu. Discutasem cu el acest subiect monstruos și am decis că este bine să-l anunț ca să nu cumva să încerce ceva. Ministrul putea avea acces la oricine din companie”, a spus Mezei.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini


UPDATE: Ministrul Transporturilor a recunoscut că s-a întânit cu fosta șefă a Tarom în seara dinaintea moțiunii, în fața casei acesteia, în jurul orei 21 – 21.30, însă nu i-a cerut să țină avioanele la sol.

„M-am întâlnit cu dna Mezei, dar nu i-am cerut astfel de lucru. E un joc al unui grup de interese (…) M-am întâlnit cu dna Mezei, miercuri seară, într-adevăr. Nu i-am cerut să țină un avion la sol. Ce să fac să mă duc la mecanici, să scot o piuliță. Am întrebat-o pe dna Mezei ce parlamentari zboară”, a spus Cuc.

Totodată, el a susținut că fosta șefă a Tarom a încercat să-și favorizeze familia, soțul și fratele acesteia lucrând în companie.
Întrebat de jurnaliști despre faptul că DNA s-a autosesizat, ministrul Transporturilor a spus că va merge și el, dacă va fi chemat.

„Mă duc, voi prezenta si eu acte, voi cere și eu lămuriri, văd că toata lumea se duce mai nou la DNA…”, a declarat acesta.

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile
Recomandări

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile


Mădălina Mezei a afirmat că a fost chemată în biroul ministrului cu două zile înainte de votul moțiunii din Parlament, fiind informată că trebuie să anuleze mai multe curse interne pentru a opri accesul parlamentarilor.

I-am răspuns că aşa ceva este imposibil pentru că noi nu suntem stăpâni de sclavi, suntem o companie de oameni liberi. Indiferent de ce le-aş fi spus eu piloţilor, nu ar fi făcut niciodată aşa ceva (…) Iniţial, era vorba despre cinci zboruri – două curse de Timişoara şi Oradea, Baia Mare, Satu Mare. Domnul ministru mi-a cerut să identific senatorii şi deputaţii care se aflau la bord, i-am arătat, după care mi-a zis că mă contactează a doua zi să-mi spună finalul deciziei dumnealui

Mădălina Mezei, într-o conferință de presă:

A doua zi, Cuc i-ar fi cerut lui Mezei să oprească una dintre curse. ”I-am spus că, din păcate, nu stă în puterea mea. Direcţia de zbor este condusă de domnul Susanu care este postholder şi nu am nicio autoritate asupra lor. După care mi-a spus dacă nu pot să îl opresc tehnic… I-am spus că eu am venit să restructurez compania, cum aş putea să vin chiar eu, managerul general, să spun directorului tehnic să saboteze propria operare”, a relatat fosta șefă a TAROM.

Mădălina Mezei a mai precizat că a fost chemată ca martor la DNA pentru ziua de luni ca să dea detalii privind acest caz. Totodată, ea a anunțat că îl va da în judecată pe ministrul Transporturilor pentru declarațiile referitoare la lipsa ei de profesionalism.

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede! Mărturiile unui specialist în educație
Recomandări

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede! Mărturiile unui specialist în educație

Când invocă lipsa profesionalismului meu, domnul Cuc să compare CV-ul lui cu al meu şi în momentul acela să vorbească. Pentru că singura lui legătură cu aeronavele era atunci când le număra pe cer la Giurgiu, în rest nu are niciuna.

Mădălina Mezei, fost director general al TAROM:

Joi, Răzvan Cuc a scris pe Facebook că Mezei a fost demisă întrucât a făcut jocurile unor apropiaţi ai ei.

„Nu mă războiesc cu doamna Mezei, dar cred că nu a înţeles ceva din funcţia pe care a deţinut-o. Funcţia de director general al TAROM nu se compară cu cea de şef de reprezentanţă de la Bruxelles, unde făcea rezervări de bilete sau protocol pentru prietenii care veneau în vizită. În consecinţă, doamna Mezei, întoarceţi-vă acolo unde ştiţi cel mai bine activitatea: la ticketing şi protocol”, încheie Răzvan Cuc.

Premierul demis Viorica Dăncilă a dispus vineri trimiterea Corpului de control al prim-ministrului la Ministerul Transporturilor şi la Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM SA, „în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media”.

Citeşte şi:

Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la TAROM după ce Cuc ar fi cerut ca toate avioanele să rămână la sol în ziua moțiunii

Șefa demisă a Tarom îl acuză pe ministrul Transporturilor că i-a cerut „să țină avioanele la sol în ziua moțiunii”. Reacția lui Cuc: „Minciuni fără acoperire”

În ziua numirii ca șefă la TAROM a Mădălinei Mezei, compania a renunțat la procesul împotriva ei și a soțului acesteia!

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială