Mergi direct la conținut »
Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, britanicul Tristan Tate, a dat blonda pe-o brunetă. La plimbare romantică prin Ploiești
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, britanicul Tristan Tate, a dat blonda pe-o brunetă. La plimbare romantică prin Ploiești

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, britanicul Tristan Tate, a trecut cu ușurință de despărțirea de blonda celebră și s-a orientat către o brunetă necunoscută. Milionarul a fost fotografiat la o plimbare romantică prin Ploiești, la bordul mașinii sale de lux cu volanul pe dreapta. Bruneta i-a stat mereu alături, cu zâmbetul pe buze și trăgând dintr-o țigară, semn că își petrecea timpul de minune în compania tânărului.

De Mihai Niculescu,

Cei doi au mers pe bulevardele din Ploiești cu viteză redusă, bucurându-se de priveliște. În ciuda frigului pătrunzător, milionarul nu a ridicat capota mașinii, astfel că nu a fost greu de recunoscut. De altfel și numărul de înmatriculare care conține cuvântul ”SEXY” îl fac ușor de recunoscut, relatează ph-online.ro.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a despărțit de Tristan Tate, în toamna acestui an, spunând că la încheierea relației, cei doi și-au promis să nu se atace în public.

Sursa foto: spynews.ro


Citește și: VIDEO/ Cabral a găsit în sfârșit nume pentru fiica lui. „A venit Inoke cu o propunere și cred că aceea va rămâne”


 

Close
Închide
  Close