De Mihai Niculescu,

Tudoran, un personaj controversat în lumea justiției, trebuie să explice proveniența sumei de 100.000 de lire sterline, pe care i-a investit într-un apartament din Sinaia, relatează DC News.

Judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran a trimis o scrisoare în care arată că s-a internat în spital, deși era citat pentru ora 9.00 la SIIJ. Fostul magistrat s-ar afla într-un spital de boli psihice din Brașov.

Fostul judecător Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, pensionat în urmă cu câteva luni, trebuie să dea o declarație în dosarul în care este suspectat de activități ilicite în legătură cu suma de 100.000 de lire sterline. Locuința din Sinaia a fost donată fiului său, iar anchetatorii consideră acest lucru „suspect” arată sursa citată. Anchetatorii cred că a încercat să mascheze această investiție, prin donație.

Corneliu Bogdan Ion-Tudoran este suspectat și de trafic de influență și nu este pentru prima dată când este citat, dar nu se prezintă. Potrivit România TV, el a încercat să scape de această anchetă prin internări succesive la diverse spitale din Capitală.

La fel, de fiul său este legat în mai multe afaceri judiciare. Alexandru Ion-Tudoran a fost în mai multe rânduri acuzat de practicarea ilegală a avocaturii. Acesta nu este membru a Uniunii Barourilor din România, pentru că a fost exclus din profesia de avocat în anul 2013. Cu toate acestea, Tudoran jr. pledează mai departe în instanțe, ba chiar a fost angajat de tatăl său, judecătorul, într-un proces de litigii de muncă. El a activat în cadrul baroului paralel Bota, dar și într-o structură a avocaților din Spania, fără a avea dreptul să pledeze în România.

Citeşte şi:

Libertatea a trimis un jurnalist în Siria | În mijlocul războiului pentru a ajuta! Românca Roxana Diaconescu se luptă să salveze viețile oamenilor prinși în conflictul din Siria

Mesajul regizorului Alexander Nanau după cel mai recent premiu câștigat de filmul Colectiv: ”Dacă vor o societate normală, oamenii trebuie să se implice”

Fără ţâfnoşi în funcţii publice | Despre fracturile de logică din condițiile puse de USR pentru susținerea guvernului

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile