Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO / AeroNautic Show, în imagini. Parașutare pe apă, spectacole și expoziții militare, pe Lacul Morii din București

FOTO / AeroNautic Show, în imagini. Parașutare pe apă, spectacole și expoziții militare, pe Lacul Morii din București

Festivalul "AeroNautic Show 2018 - Lacul Morii Bucureşti", ediţia a IX-a, care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10,00, pe Lacul Morii din Capitală, arată un comunicat al Primăriei Sectorului 6 citat de Agerpres.

Spectacol pe Lacul Morii din București, unde a avut loc festivalul „AeroNautic Show 2018”, care a combinat acrobațiile aeriene cu cele nautice.

Timp de trei ore, pe Lacul Morii din București, au fost organizate mai multe exerciții demonstrative realizate de Statul Major al Forţelor Aeriene, Statul Major al Forţelor Terestre şi Statul Major al Forţelor Navale, Brigada Specială de Intervenţie „Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei, Inspectoratul pentru Situaţii de U rgenţă, SMURD, Iacării Acrobaţi, Jurgis Kairys, INCAS, Becker Aviation, JetSki FreeStyle Team şi Yacht Club Mircea.

Oamenii au văzut un exercițiu demonstrativ de parașutare pe apă și recuperare, precum și mai multe acrobații aviatice.

În apropiere, în Parcul Crângași, au fost amenajate zone, unde au fost expuse echipamente militare aflate în fază experimentală de cercetare sau proiect, precum și expoziţia Muzeului Militar Naţional „Regele Ferdinand I” dedicată Centenarului Primului Război Mondial.

Primăria Sectorului 6 a anunțat că, pe tot parcursul după-amiezii, în cadrul „AeroNautic Expo”, vor avea loc exerciţii demonstrative, precum o prezentare a tehnicilor de prim-ajutor şi de intervenţie în caz de urgenţă, şi vor fi puse în scenă spectacole de dansuri moderne, muzică şi dansuri tradiţionale macedonene şi greceşti. Intrarea este liberă atât la spectacolul aeronautic, cât şi în zona expoziţiei.


Citește și:

Românul dispărut în Istanbul este în continuare de negăsit. Libertatea a obținut ultima fotografie cu Salvatore Popescu

Close
Închide
  Close