Mergi direct la conținut »
FOTO | Cabral, ipostază emoționantă alături de fiica lui nou născută
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Cabral, ipostază emoționantă alături de fiica lui nou născută

FOTO | Cabral, ipostază emoționantă alături de fiica lui nou născută

Cabral este un părinte foarte fericit. El a devenit recent tată pentru a doua oară, după ce Andreea Ibacka i-a dăruit, în urmă cu doar câteva zile, o fetiță perfect sănătoasă.

Cabral s-a fotografiat alături de fiica lui în brațe, arătând că este foarte emoționat. Cu zâmbetul pe buze, el a și poreclit-o pe fiica lui, având în vedere că nu i-a dezvăluit încă numele.

„Ciufulici. Much love”, a scris Cabral.

 

View this post on Instagram

 

Ciufulici. Mucho love.

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka) on

Soția lui, Andreea Ibacka, a născut pe 5 decembrie.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!! În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor-sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată… Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, a scris Cabral în ziua în care Andreea Ibacka a născut”, a scris Cabral pe o rețea socială în ziua în care soția lui a născut.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Pe urmele unui caz care, acum 13 ani, a zguduit România. Andreea Simon, fetița de 9 ani care a dispărut „ca o pasăre”


FOTO: INSTAGRAM

Close
Închide
  Close