Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Cum s-au distrat membrii Guvernului, în frunte cu Ludovic Orban, la Balul Liberalilor vrânceni

FOTO | Cum s-au distrat membrii Guvernului, în frunte cu Ludovic Orban, la Balul Liberalilor vrânceni

Liberalii, în frunte cu membrii Guvernului şi premierul Ludovic Orban au petrecut, vineri, la sărbătoarea anuală "Balul liberalilor vrânceni", cu ocazia împlinirii a 140 Ani de la înfiinţarea organizaţiei. Petrecerea a avut loc după ceremoniile legate de împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române.

De Valentina Postelnicu,

Foto: Facebook

După ce au fost huiduiţi de un grup de persoane, la manifestările de la Iaşi, din cauza Autostrăzii Unirii, premierul Ludovic Orban şi membrii Guvernului au mers în Vrancea, la Balul liberalilor vrânceni.

Este vorba despre oe petrecere anuală organizată de filiala locală şi la care vine toată conducerea partidului.

Ca şi în alţi ani, s-a organizat la Resort Laguna, o sală de evenimente. Facebook-ul liberalilor s-a umplut de fotografii cu şeful Executivului.

Dacă în anii trecuţi, Ludovic Orban mergea cu parlamentarii din PNL, acum, la petrecere s-au aflat membri ai Guvernului său, precum Costel Alexe, ministrul Mediului, ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, ministrul Muncii, Violeta Alexandru şi ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

Doamnele din Guvern, Violeta Alexandru şi Monica Anisie, au purtat rochii de seară, iar premierul Ludovic Orban s-a prezentat la costum negru şi papion, potrivit fotografiile postate de ministrul Costel Alexe, pe Facebook.

Premierul s-a aflat în centrul atenţiei şi a socializat cu doamnele prezente la petrecere.

La finalul petrecerii, s-a adus un tort cu cinci etaje, cu însemnele PNL-ului.

Close
Închide
  Close