MENIU CAUTĂ

FOTO ȘOCANTE! Cum arată corpul unei femei care și-a apărat fetița cu propriul trup, în timpul unei furtuni cu grindină

Distribuie

O mamă și-a folosit propriul corp pe post de scut pentru a-și proteja copilul în timpul unei furtuni puternice. Chiar dacă s-a ales cu vânătăi pe tot corpul, ea este fericită că fetița ei nu a pățit nimic.

Fiona Simpson, în vârstă de 23 de ani, a rămas cu vânătăi îngrozitoare pe spate, umeri și mâini, după ce a fost lovită de zeci de bucăți grindină, în timpul unei furtuni în Nanago, Australia, joia trecută. Ea și fetița ei se aflau într-o mașină parcată, scrie Mirror.

Văzând că micuța în vârstă de 4 luni țipă, ea s-a aruncat, fără să stea pe gânduri, peste copila ei. Grindina spărseseră în acel moment geamurile autoturismului și gheața năvălea în interior.

”(Fetița mea) putea să fie serios rănită sau chiar ucisă. Orice s-ar fi putut întâmpla. Nu am fost conștientă de ce s-a întâmplat până când nu m-am dus la spital și doctorii mi-au dat hainele jos”, a declarat Fiona.

În aceeași mașină se mai afla și mama lui Fiona, care a ajuns și ea la spital cu răni serioase.

Cazul de eroism al mamei a ajuns și la urechile premierului australian Scott Morrison. El a declarat următoarele: ”Cred că este una dintre cele mai curajoase persoane despre care am citit în ultima vreme”.

Ea va fi nominalizată la premiul național pentru curaj.


CITEȘTE ȘI: REPORTAJ/ Am stat la coadă cu «spălații pe creier» de la Sfânta Parascheva. Lumea plină de solidaritate a pelerinilor – VIDEO


FOTO: FACEBOOK

Citește mai multe despre Australia și vânătăi pe Libertatea.

Comentarii