Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | O fetiță de 9 ani și mama acesteia, găsite moarte într-o locuință cuprinsă de flăcări în Bacău 

FOTO | O fetiță de 9 ani și mama acesteia, găsite moarte într-o locuință cuprinsă de flăcări în Bacău 

O tânără de 34 de ani și fiica acesteia de nouă ani și-au pierdut viața, în noaptea de marți spre miercuri, în urma unui incendiu care le-a cuprins casa din localitatea băcăuană Cașin. Vicitimele au fost găsite în interiorul locuinței de către pompieri după stingerea flăcărilor.

De Theodor Istrate,

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost anunțat de vecini la numărul de urgență 112 despre incendiu în momentul în care acesta cuprinsese întreaga locuință.

Pompierii au ajuns la casa indicată de oameni cu două autospeciale de stingere cu apă și un echipaj de prim ajutor. Incendiul se manifesta deja generalizat astfel încât acesta a distrus în întregime locuința.

După stingerea flăcărilor, în casă au fost găsite moarte cele două persoane, respectiv o fată de 9 ani și mama acesteia, de 34 de ani. Trupurile victimelor erau carbonizate. În urma primelor cercetări, pompierii băcăuani au stabilit drept cauză a declanșării incendiului ”foc deschis în spații închise”.


Citește și: 

Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!

Close
Închide
  Close