Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Protest față de vizita Papei Francisc în România, organizat în București

FOTO | Protest față de vizita Papei Francisc în România, organizat în București

Câteva zeci de persoane au participat, sâmbătă, la un protest față de vizita Papei Francisc în România. Manifestația a fost organizată de mai mulți preoți și are susținerea partidului lui Gheorghe Funar.

Protestul a avut loc la baza Dealului Patriarhiei, în Parcul Unirii, și a primit autorizație din partea primăriei Capitalei.

Potrivit unui comunicat transmis de fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, a fost vorba de ”o adunare publică de protest împotriva vizitei Papei Francisc în România, la Șumuleu-Ciuc, care este organizată de autoritățile de la Budapesta împreună cu U.D.M.R”.

Protestatarii au avut la ei pancarte și bannere pe care erau scrise mesaje în care Papa Francisc este acuzat de erezie, iar patriarhul Daniel că este ”trădător al ortodoxiei”.

Foto: Sorin Cioponea/ Libertatea


Citește și: Cum explică un român ajuns politician în Spania alegerea sa: se săturase de corupție! „Am vrut mai mult pentru viața mea”


 

 

Close
Închide
  Close