Mergi direct la conținut »
FOTO ȘOCANT | Ce a pățit o femeie, după ce s-a zgâriat în timp ce făcea curățenie în casă Galerie foto
2imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO ȘOCANT | Ce a pățit o femeie, după ce s-a zgâriat în timp ce făcea curățenie în casă

FOTO ȘOCANT | Ce a pățit o femeie, după ce s-a zgâriat în timp ce făcea curățenie în casă

O femeie din China s-a trezit cu degetele de la mâini cangrenate, după ce a făcut curățenie în casă. Din fericire, doctorii au putut să-i salveze degetele, însă situația a fost traumatizantă.

Femeia, cunoscută doar pe numele de familie – Zhang -, s-a zgâriat la mâna stângă în timp ce făcea curățenie în casă. Având în vedere că rana era foarte mică, femeia în vârstă de 53 de ani, din provincia chineză Hubei, nu a băgat-o în seamă.

Totuși, două zile mai târziu, ea a văzut o vânătaie în jurul rănii, care ulterior, s-a răspândit. Trei degete de la mâna draptă s-au cangrenat, iar câteva zile mai târziu a întâmpinat aceeași problemă la mâna stângă. După o vizită la doctor, cadrele medicale au decis să o interneze în spital. Femeia a descris și ce simțea: mâncărime, durere, piele uscate și amețeală.

Din fericire, un tratament bine pus la punct i-a rezolvat problema de sănătate, însă nu se știe încă dacă doctorii i-au putut salva degetele.


CITEȘTE ȘI: Cristina Neagu pune accidentarea suferită la Euro 2018 pe seama oboselii: „Corpul mi-a cedat”


 

Close
Închide
  Close