MENIU CAUTĂ

Fratele „Țăranului cu Maserati” a fost condamnat pentru hărțuirea unei tinere pe care a văzut-o la un ghișeu

Distribuie

Fratele românului numit de internauți ”Țăranul cu Maserati” a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare și plata unor amenzi pentru hărțuirea unei angajate de la AJOFM Gorj, față de care a făcut o pasiune după ce a mers la agenția de șomaj pentru a-și depune dosarul.

Vali Adrian Crăete, din Bumbești Jiu, este cunoscut ca fiind fratele ”Țăranului cu Maserati”, românul care s-a filmat alături de grămezi de bani și de mașini scumpe. El a fost condamnat la șase luni de închisoare pentru hărțuirea unei tinere angajate la AJOFM Gorj, scrie Gorjeanul.ro.

Bărbatul a cunoscut-o pe femeie când a mers la agenția de șomaj pentru a-și depune dosarul și a fi luat în evidențe, după care a făcut o obsesie pentru ea.

Aceasta a anunțat autoritățile și, după ce nu a reușit să obțină un ordin de protecție, a ajuns în instanță unde acesta a fost găsit vinovat și condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de supraveghere de doi ani și plata unor despăgubiri morale de 10.000 de lei și 4600 de lei cheltuieli judiciare. La sumele respective se mai adaugă 1000 de lei cheltuieli judiciare ce trebuie plătite statului român.


Citește și: Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO


 

Citește mai multe despre hartuire pe Libertatea.

Comentarii