MENIU CAUTĂ
07 Oct. 2018 17:15

Fratele unei mirese din Prahova a murit în ziua nunţii. Cumplit ce i s-a întâmplat băiatului de 19 ani

Distribuie

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 19 ani din Prahova. Georgian s-a stins din viaţă în timp ce se ducea la nunta surorii lui. Tragedia s-a produs ieri, 6 octombrie 2018, pe DJ 102L, în localitatea Bătrâni.

Georgian Dragomir se afla într-un autoturism marca Ford, condus de o femeie, care se deplasa dinspre Vălenii de Munte către Starchiojd. Înainte de a ajunge la nunta surorii lui, Georgian a plecat cu o prietenă în comuna Starchiojd, acolo unde femeia avea treabă.

Pe drum, un alt şofer a depăşit Ford-ul, însă la revenirea pe bandă, a acroşat maşina în care se afla tânărul de 19 ani. Autoturismul a intrat în derapaj, s-a răsucit şi a ajuns pe contrasens, acolo unde a fost izbit în plin de un autoturism marca Volkswagen, potrivit Observator.tv.

În urma accidentului, Georgian Dragomir şi-a pierdut viaţa, iar Elena Goicea, şoferiţa Ford-ului a fost rănită şi a ajuns la spital. Tot la spital a ajuns şi Andreea Bunghez, o pasageră din Volkswagen.

Citește și

GALERIE FOTO| Presa străină scrie pe larg despre referendumul pentru familie organizat în România: E vorba de clarificarea limbajului din Constituție

 

 

Comentarii