De Andreea Radu,

Câinele a devenit cunoscut în toată lumea după ce au fost făcute publice imagini cu ea în timp ce caută prin molozul unei şcoli din Ciudad de Mexico, cu o mască de protecţie a ochilor, notează BBC, citat de Agerpres.

De-a lungul carierei, Frida a participat la 53 de operaţiuni de salvare în Mexic, Haiti, Guatemala şi Ecuador.

Frida a participat la 53 de operaţiuni de salvare

În onoarea Fridei, un zid din Ciudad de Mexico găzduiește o pictură murală de mari dimensiuni reprezentând-o pe cățelușă, iar o statuie din bronz a acesteia alături de îngrijitorul său a fost ridicată în Puebla, Mexic.

Îngrijitorii câinelui au decis că este timpul ca Frida care are 10 ani să se retragă. Astfel, luni a fost organizată de către unitatea canină a marinei mexicane o ceremonie specială în cinstea patrupedului.

Se crede că Frida va fi transferat în mediul rural unde va ajuta la pregătirea următoarei generaţii de câini de căutare-salvare.

Foto: EPA


Proiectul Ministerului Sănătății pentru marii arși. Condițiile în care pacienții vor fi transferați în străinătateDupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta
GSP.RO

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur