Mergi direct la conținut »
Hoții de cireșe, prinși de polițiștii din Râmnicu Sărat. Bancurile au fost umbrite de pura realitate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Hoții de cireșe, prinși de polițiștii din Râmnicu Sărat. Bancurile au fost umbrite de pura realitate

Hoții de cireșe, prinși de polițiștii din Râmnicu Sărat. Bancurile au fost umbrite de pura realitate

Furtul de cireșe e faptă penală iar asta nu este nici o glumă. Bancurile cu cireșe din ultimele zile au fost umbrite de pura realitate, pentru că polițiștii din Râmnicu Sărat au luat măsuri împotriva...hoților de cireșe! Doi oameni care furaseră șase kilograme de cireșe dintr-o livadă au deja un dosar penal iar polițiștii au restituit sacoșa cu prejudiciul, destul de serios de altfel, dacă este calculat la prețul cireșelor la momentul apariției pe tarabe!

De Mihai Niculescu,

Hoții de cireșe au fost depistați, joi, în flagrant delict, de către polițiștii de la ordine publică din localitatea Râmnicu Sărat, arată instituția într-un comunicat.

Polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Sărat, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat în flagrant delict doi bărbaţi în vârstă de 32 de ani şi 15 ani, ambii din Râmnicu Sărat, imediat după ce ar fi sustras cantitatea de şase kilograme de cireşe dintr-o livadă situată la marginea localităţii. Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Podgoria menționează IPJ Buzău.

Close
Închide
  Close