Mergi direct la conținut »
Gabriela Firea a cumpărat apartamente pentru medici de 37 de milioane de lei. E surprinzător unde vor locui doctorii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gabriela Firea a cumpărat apartamente pentru medici de 37 de milioane de lei. E surprinzător unde vor locui doctorii

Gabriela Firea a cumpărat apartamente pentru medici de 37 de milioane de lei. E surprinzător unde vor locui doctorii

Primăria Capitalei a cumpărat apartamente pentru medici în valoare de 37 de milioane de lei. Tranzacția a fost parafată de primarul general Gabriela Firea, iar Municipalitatea va intra în proprietatea a 70 de apartamente din complexul imobiliar Greenfield. Apartamentele vor fi oferite personalului medical din instituţiile aflate în subordinea administrației spitalelor şi serviciilor medicale Bucureşti.

De Mihai Niculescu,

Cartierul Rezidențial Greenfield este format din mai multe complexe construite în apropierea Pădurii Băneasa și a Grădinii Zoologice, în nordul Capitalei, și este deținut de grupul Impact. De altfel, Impact Bucureşti a anunţat vineri seară că a încheiat o tranzacţie cu Municipiul Bucureşti, prin primar general, prin care a vândut 70 de apartamente în complexul rezidenţial Greenfield.

Preţul contractului este de 37,3 milioane de lei plus TVA. Apartamentele vor fi oferite personalului medical din instituţiile aflate în subordinea administrației spitalelor şi serviciilor medicale Bucureşti, arată zf.ro.

Primăria trebuie să achite preţul integral până la data de 30 iunie 2019.

Impact Bucureşti este o companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu şi listată la Bursa de Valori Bucureşti.


Citește și: O femeie din Argeș s-a judecat cu primarul și prefectul pentru racordarea la apă potabilă și a câștigat


 

Close
Închide
  Close