De Andrei Crăițoiu,

Doamna Anca Florea a preluat atribuțiile funcției de manager al Circului Metropolitan București, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției de director la această instituție, conform legislației în vigoare

Gabriela Firea:

„Anca Florea a ocupat o serie de posturi cu atribuții în management și comunicare, atât în Radiodifuziunea Română cât și în cadrul Ministerului Culturii. A fost realizatoare de emisiuni la Radio România Actualități, redactor-șef știri la TVR Internațional, membru CA la Radiodifuziunea Română”, a mai scris primarul pe pagina personală de Facebook. Fără să precizeze că cele două au lucrat inclusiv în Antena 1 și Antena 3, în perioada în care Firea era angajată în posturile trustului Intact.

Conflicte repetate cu colegii

Anca Florea a realizat, până în iulie 2010, revista presei la Antena 3, dar a fost dată afară după conflicte repetate cu colegii. Aceasta primise și o emisiune în cadrul Antenei 3, VDTV, o emisiunea despre lumea mondenă, dar la numai o lună, emisiunea a fost scoasă din grilă, Florea fiind anunţată de Mihai Gâdea că postul ei a fost restructurat. Acesta mai realizase o emisiune la Antena 1, 100 de grade Celsius, în 1998, dar la fel, pentru o perioadă scurtă de timp.

La mai bine de jumătate de oră de la anunțul primarului pe Facebook, biroul de comunicare al PMB a anunțat oficial numirea lui Florea în funcție. La care s-au mai adaugăt realizările acesteia de până acum: „A publicat trei volume: «Înapoi, în Basarabia» (1994), «Păstrați România întreagă” (1996), «Perechea mea din cer» (1998). A câștigat premii precum «Premiul Național de Umor George Topârceanu», acordat de Asociația Națională a Umoristilor în 1996, Galaxia Radio/SRR și Premiul «Pamfil Șeicaru» acordat de Societatea Ziariștilor Români în 1994″.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Mult succes, Anca Florea! Un om onest, profesionist, dinamic! La cât mai multe spectacole de calitate!

Gabriela Firea, primar general București:

Firea a angajat ambii părinți ai Sabinei Iosub!

Gabriela Firea și Sabina Iosub, realizatoare Antena 3

Mai mult, Anca Florea este mama realizatoarei Antena 3, Sabina Iosub, bună prietenă cu Gabriela Firea. Iar legăturile dintre cele două sunt extrem de apropiate. Asta după ce, în octombrie 2017, Mihai Iosub, tatăl prezentatoarei a fost numit în conducerea Companiei Municipale Iluminat Public București SA, una dintre zecile de companii înființate de primarul Gabriela Firea. La acel moment, Mihai Iosub a fost desemnat membru al Consiliului de Administrație.

Firea a luat și make-up stylist-ul Antenei

Tot acum 3 ani, Firea a decis să ia mai mulți oameni din Antena 3 cu care era prietenă și să le dea funcții de conducere. Nu s-a întâmplat doar cu Mihai Iosub, pe care l-a cunoscut la nunta Sabinei.

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19
Recomandări

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

 

Grigore Cartianu dezvăluia pe pagina personală de Facebook că Firea a angajat-o și pe Florentina Papa, make-up stylist la Antena 3, și i-a dat o funcție de inspector la Direcția Suport Tehnico-Administrativ din Primăria Capitalei! În plus, Ligia Enache-Gheorghe, fostă producătoare a emisiunii Gabrielei Firea la Antena 3 a devenit consilier personal al primarului general.

De ce l-a demis Firea pe Stanoevici

Primăria a anunţat că a încetat contractul de management al lui Bogdan Stanoevici. Verificările au scos la iveală un management defectuos la nivelul de conducerea al circului, atât în calitate de angajator, cât şi în calitate de ordonator terţiar de credite.

Conform raportului, „în decursul anilor 2017-2018, au fost achiziţionate trei producţii artistice din străinătate în valoare totală de 595.000 euro, care au adus încasări totale de doar 52.000 euro, deşi managerul are ca atribuţie principală ‘urmărirea modului de realizare a veniturilor proprii programate şi găsirea de soluţii pentru creşterea acestora”.

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres