MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 15:49

Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook. Postarea legată de Simona Halep nu mai apare

Distribuie

Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook. Contul ei fusese închis după episodul huiduielilor de pe Arena Națională. Ca să nu mai fie scris niciun comentariu, acum nu mai apare deloc postarea referitoare la ceea ce s-a întâmplat pe stadion.

Luni, după ce a fost huiduită pe Arena Națională, Gabriela Firea a postat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare un mesaj în care i-a acuzat pe cei aflați pe stadion că sunt „cetățeni cu venin care au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți”. Imediat după acest mesaj, pagina de Facebook a Gabrielei Firea nu a mai putut fi accesată.

Marți după-amiază, pagina a fost din nou activă, însă comentariile negative publicate de utilizatori la ultima postare a edilului au dispărut. Oamenii au început din nou să comenteze și să o critice pe Gabriela Firea, iar la scurt timp, pagina a fost din nou suspendată.

Astăzi, pagina a fost deschisă, dar nu mai apare deloc mesajul  în care primarul general vorbea despre ”aparatul sorosist de propagandă” care a fi amplasat strategic oameni pe stadion pentru a o huidui.

Gabriela Firea și-a schimbat și fotografia de copertă, acum fiind una în care ea apare alături de copiii săi și de soțul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

CITEȘTE ȘI:

Cum a organizat Gabriela Firea primirea Simonei Halep pe Arena Națională, imagini nedifuzate. ”Să mor dacă nu vin!”. Cine sunt gărzile de corp ale Simonei | VIDEO

Citește mai multe despre Facebook pe Libertatea.

Comentarii