Mergi direct la conținut »
GALERIE FOTO| Isteria alegerilor legislative din Marea Britanie: Câini la secțiile de votare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > GALERIE FOTO| Isteria alegerilor legislative din Marea Britanie: Câini la secțiile de votare

GALERIE FOTO| Isteria alegerilor legislative din Marea Britanie: Câini la secțiile de votare

Prorpietarii de animale de companie din Marea Britanie și-au luat câinii cu ei la vot, miercuri, și după ce și-au făcut datoria de cetățeni, și-au fotografiat câinii și au postat fotografiile pe rețelele de socializare adunându-le pe toate sub #dogsatpollingstations.

Mii de fotografii cu câini lângă secțiile de votare au fost postate, miercuri pe Twitter, hashtagul #dogsinpollingstations devenind unul dintre cele mai folosite în ziua alegerilor. Peste 11.000 de persoane au folosit haștag-ul în această dimineață, iar postările internauților au reușit încă odată ”să fure” alegerile.

Iată o colecție de câteva dintre cele mai bune fotografii ale câinilor din secțiile de votare din întreaga țară.

[libgallery id=”1865905″]

Un utilizator Twitter a scris: „Fără nicio îndoială, cel mai bun lucru despre ziua de azi este #dogsatpollingstations”. Un altul a adăugat: „Chiar credeți că postând fotografii pe #dogsatpollingstations mă va face să ies la vot? Ei bine, ai dreptate”.

Alegătorii britanici sunt așteptați astăzi la urne pentru a-și exprima opțiunea în cadrul alegerilor legislative, considerate cruciale cu privire la viitorul țării post-Brexit. Alegerile legislative au fost convocate de premierul Theresa May, care încearcă să obțină un mandat mai puternic, precum și să elimine orice opoziție față de negocierile privind ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Foto: Twitter

Close
Închide
  Close