Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Galerie foto/ Radu Mazăre, cel mai excentric politician. A fost ba salvamar, ba faraon, James Bond sau Che Guevara!

Galerie foto/ Radu Mazăre, cel mai excentric politician. A fost ba salvamar, ba faraon, James Bond sau Che Guevara!

Unul dintre liderii importanți ai PSD de-a lungul mai multor ani, Radu Mazăre a fost, fără doar și poate , un politician atipic. Limbajul, atitudinea, hainele, relaxarea cu care își plimba averea, mașinile și damele în văzul lumii, i-au atras, în egală masură, simpatii și antipatii.

Cu un fizic de invidiat, chiar și pentru bărbații cu mulți ani mai tineri, Mazăre nu a ezitat sa și-l expună cu orice ocazie, atât dezbrăcat, cât și cu nenumarate ținute ori costumații.

Fostul primar al Constanței s-a fotografiat în chip de salvamar la malul Mării Negre sau a fost faraon la un carnaval din Mamaia. La o întâlnire de partid s-a prezentat îmbrăcat în muncitor și purtând cască de protecție, iar altădată a stârnit un megascandal afișându-se cu simboluri naziste.

Nu o dată a atras atenția și grație mașinilor or damelor cu care s-a afișat. Posesor al unui Morgan roșu – mașină de colecție din 1930, al unui Bentley, dar și al unui Jeep Willis (asta ca să nu vorbim de mașinile ”de fiecare zi”) , Radu Mazăre a făcut furori în orașul de la malul mării.

Pasionat de sporturi nautice, a fost unul dintre primii care a adus pe plajele din Românie kite-surfing sau flyboard.

Radu Mazăre a fugit din țară, în Madagascar. Se pare că, de data asta, și-a pus în aplicare planurile mai vechi și, potrivit unor apropiați, se pregătește de o mai lunga ședere în insula din Oceanul Indian. În Madagascar, fostul primar al Constanței are un complex de bungalouri.

Close
Închide
  Close