Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Grupare specializată în furturi de locuință, destructurată de polițiștii din Ilfov. Polițiștii au ridicat 7 kilograme de ceasuri, în urma perchezitiilor

Grupare specializată în furturi de locuință, destructurată de polițiștii din Ilfov. Polițiștii au ridicat 7 kilograme de ceasuri, în urma perchezitiilor

În aceasta dimineață, au avut loc șapte percheziții, la domiciliile unor persoane din Ilfov bănuite de furt din locuințe, precum și la două case de amanet. La sediul Poliției Ilfov au fost aduse patru persoane, pentru audieri.

De Dragoș Tănase,

Acțiunea vine în continuarea unei activități de prindere  în flagrant-delict, desfășurată ieri seară, după ce trei persoane au spart o locuință din comuna Snagov.

Astfel, la data de 5 februarie, în jurul orei 20.00, polițiștii din Ilfov au desfășurat o activitate de prindere în flagrant-delict a membrilor unei grupări specializată în furturi din locuință  și din societăți comerciale, care ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o locuință, din comuna Snagov.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism în trafic, pe raza localității Căciulați, din județul Ilfov, condus de persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.

Ocupanții mașinii nu s-au conformat și, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost abandonat, iar, din interior, trei persoane au fugit pe un câmp din apropierea satului Dimieni.

După efectuarea somațiilor legale, polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical și, ulterior, în plan orizontal, fiind ranită una dintre cele trei persoane, în zona piciorului.

Bărbatul, de 21 de ani, din Buftea, a fost transportat de urgență la o unitate spitalicească.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Pentru documentarea întregii activități infracționale, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au pus în executare șapte mandate de percheziție, în această dimineață, atât la adresele unde locuiesc persoanele bănuite, dar și la două case de amanet din municipiul București, unde aceștia obișnuiau să valorifice bunurile provenite din săvârșirea de infracțiuni.

La sediul Poliției Ilfov au fost aduși, pentru audieri, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 30 de ani.

Gruparea se afla în atenția polițiștilor din luna decembrie a anului 2018, membrii acesteia fiind bănuiți de savârșirea mai multor infracțiuni de furt, în județele Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu precum  și în municipiul București.

Polițiștii au ridicat 7 kilograme de ceasuri, în urma perchezitiilor, iar acum continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Investigație Inclusiv: Caracatița medicamentelor de sute de mii de euro, vândute la negru în farmacii. Cum acționează rețeaua de trafic
Recomandări

Investigație Inclusiv: Caracatița medicamentelor de sute de mii de euro, vândute la negru în farmacii. Cum acționează rețeaua de trafic

 

Ca o ipoteză de lucru, oamenii verifică și dacă printre bunurile furate se află și cele luate de la consiliera lui Klaus Iohannis. Polițiștii caută hoții de trei săptămâni. Casa şefei de protocol a lui Iohannis ar fi fost spartă de o grupare care a mai furat din locuințe din Ilfov.

Casa Deliei Dinu a fost spartă în timp de aceasta se afla cu Klaus Iohannis la manifestările pentru Centenarul Marii Uniri, de la Bucureşti şi Alba Iulia.

FOTO – Arhivă


Citește și… COPIII SISTEMULUI/ Confesiunea Sarei. Singurătatea adolescentei pe care statul o consideră destul de mare ca să-și poată purta singură de grijă

COPIII SISTEMULUI. Povestea adolescenţilor care nu vor să mai crească niciodată. De frică să nu fie smulși de lângă asistenții maternali și frații lor la majorat, unii ajung în pragul suicidului!


 

Close
Închide
  Close