Horoscop săptămânal Scorpion – 27 iunie – 3 iulie 2020

În ziua de 27 iunie, activități comune cu prieteni. Aspectul e mai degrabă social, administrativ și mai puțin afectiv sau legat de vreo bucurie împărtășită cu cei apropiați. Între 28 și începutul zilei de 30 iunie, tranzit care protejează cele două case ale sănătății.

În ziua de 28 iunie, Marte va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita până pe 7 ianuarie 2021. Va fi o ședere îndelungată, de excepție, de șase luni și zece zile, care va cunoaște o retrogradare extrem de lungă, între 7 septembrie – 14 noiembrie 2020, timp în care va tranzita sectorul sănătății de fiecare zi și al muncii.

Contextul va fi unul provocator, cu confruntări deschise, cu schimbări spectaculoase, cu evenimente care reformulează, într-una, statutùl celor care s-au născut în Scorpion. Important va fi, acest tranzit, și pentru sănătate. Deși va susține corpul în lupta lui cu o boală, o infecție, o operație, totuși, el va „chema” riscul unor accidente pe corpul fizic, mai ales în zona capului și a feței, și va influența funcțiile cerebrale prin suprasolicitare nervoasă.

Între 30 iunie, după ora 01:48′, și zorii zilei de 2 iulie, Luna le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un plus de farmec dar și un plus de intuiție și de finețe a spiritului. Între 2 iulie, după ora 04:21′, și 3 iulie chestiuni oficiale care trebuie rezolvate cu calm și cu metodă (acte, semnături, aprobări, autorizații, documente doveditoare).

În ziua de 2 iulie, Saturn va reveni în zodia Capricornului pe care o va tranzita până pe 17 decembrie 2020. Până atunci, va aborda aspectele legate de specificul casei comunicării influențând nevoia și capacitatea de a învăța (prin acumulare de cunoștințe și memorare), educația, în general, și maturizarea nativilor tineri, consolidarea unui statut personal și profesional prin studiu și exerciții practice pentru a dobândi experiență.

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut