Mergi direct la conținut »
Se întâmplă și la ei. Hoții au început să fure din Grenfell Tower, distrus de incendiul din iunie
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Se întâmplă și la ei. Hoții au început să fure din Grenfell Tower, distrus de incendiul din iunie

Poliția care investighează catastrofa de la incendiul din Grenfell Tower din Londra a dezvăluit că hoții au furat bani din cel puțin unul dintre apartamentele distruse, scrie CNN.

Într-o conferință de presă poliția a spus că au existat alte trei posibile furturi și și-a cerut scuze pentru faptul că, în ciuda securității non-stop, hoții au obținut acces la imobil.

„M-am gândit că securitatea 24/7 ar fi suficientă și nu a fost. Îmi cer scuze pentru asta”, a spus inspectorul de detectiv Fiona McCormack de la Poliția Metropolitană din Londra. Aceasta nu a spus ce sumă de bani a fost furată, dar a recunoscut că este vorba de una considerabilă.

Infracțiunile au fost observate recent când proprietarilor li s-a permis să intre în apartamentele mai puțin deteriorate de la etajele inferioare ale clădirii pentru a-și aduna lucrurile colecta bunuri.

Inspector șef inspector. Matt Bonner a declarat că ancheta ar putea duce la acuzații de omor, dar o decizie nu va fi luată prea curând din cauza cpomplexității investigației.

Și în România ruinele rămase în urma unor incendii au fost furate de hoți. Un exemplu recent a fost Clubul Bamboo care a ajuns ținta hoților de fier vechi. În ciuda pericolului, aceștianu se tem de nimic și la doar câteva zile după ce a fost stins focul, au început să dea târcoale ”minei de aur” reprezentată de fiarele rămase în urmă.


Citește și: Experiment Libertatea: Ce poți să faci cu 100 de euro în România? Dar în Marea Britanie? Diferență foarte mare la puterea de cumpărare


Close
Închide
  Close