Mergi direct la conținut »
Românul condamnat pe viață în Marea Britanie pentru că și-a ucis soția i-a trimis un SMS soacrei, după crimă. Ce i-a scris femeii
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Românul condamnat pe viață în Marea Britanie pentru că și-a ucis soția i-a trimis un SMS soacrei, după crimă. Ce i-a scris femeii

Românul condamnat pe viață în Marea Britanie pentru că și-a ucis soția i-a trimis un SMS soacrei, după crimă. Ce i-a scris femeii

Stella Williams, soacra lui Marian Căliman - românul condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis soția cu sânge rece, a povestit că a primit un SMS de la bărbat după ce i-a omorât fiica, scrie Daily Mail.

Mama lui Faye Căliman, britanica ucisă de soțul ei român, în Nottingham, spune că criminalul i-a scris că îi pare rău și a rugat-o să aibă grijă de fiica lor. ”Ai grijă de fete. Îmi pare rău”, a fost SMS-ul trimis de Marian Căliman

Marian Căliman a înjunghiat-o de 12 ori pe Faye Căliman, soția care îl părăsise, și chiar a filmat-o în timp ce îl implora să o lase să trăiască.

Stella Williams a fost obligată să urmărească filmarea în sala de judecată, luna trecută, atunci când criminalul a fost condamnat la închisoare pe viață pentru fapta sa.

„Cum îndrăznește să-mi ucidă fiica și apoi să-mi scrie SMS. A fost atât de rece, ca și când mi-ar fi aruncat în față ce s-a întâmplat. Și-a creat drum în viața noastră, dar a fost de rău augur. Îmi spunea mamă și m-a făcut să-l iubesc. Acum tot ce simt pentru el este dispreț”, a povestit mama femeii de 30 de ani ucisă de Căliman.

Williams, în vârstă de 50 de ani, a acordat un interviu în care a povestit cum a intrat românul în viața fiicei sale și cum a ajuns apoi să-i facă acesteia traiul un adevărat iad.

Marian și Faye s-au cunoscut în 2013. S-au apropiat iar apoi românul a început să se apropie și de mama tinerei care avea două fete dintr-o căsnicie anterioară. Le-a cucerit pe cele două femei, mamă și fiică, gătindu-le, ajutând la decorarea casei și fiind foarte respectuos. Și-a câștigat încrederea, iar apoi în 2015 s-a căsătorit cu Faye. Soacra sa a suportat toate cheltuielile pentru nuntă.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Stella Williams spune că fiica sa era foarte fericită cu el și susținea că și-a găsit bărbatul visurilor.

Dar după căsătorie, românul a devenit tot mai posesiv, autoritar și a început să o abuzeze fizic pe soția sa.

Femeia mai în vârstă a aflat cât de râu ajunsese traiul fiicei sale în aprilie 2017, atunci când Faye a mers la ea plină de vânătăi și i-a spus că îl părăsește pe Marian.

La începutul acestui an aceasta a pus definitiv capăt relației cu soțul ei și și-a reluat viața, lucru care l-a enervat la culme pe român. În mai în timpul unei certe pornite de la custodia fetiței lor, Căliman a ucis-o pe fosta sa soție înjunghiind-o de 12 ori.

Primii doi copii ai lui Faye sunt crescuți de tatăl lor, iar fiica lui Marian Căliman, în vârstă de doi ani, a rămas în grija bunicii sale.

Femeia spune că deși nu va putea niciodată să-l ierte pe bărbatul care i-a omorât fiica, speră să poată că ia legătura cu familia acestuia din România pentru a le permite să cunoască copilul.


Citește și: Detaliul cutremurător despre moaștele Sfintei Parascheva. Veșmintele ei poartă un blestem!


 

Close
Închide
  Close