Mergi direct la conținut »
Ilie Năstase și Ioana s-au cununat civil. Prima imagine de la eveniment
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ilie Năstase și Ioana s-au cununat civil. Prima imagine de la eveniment

Ilie Năstase și Ioana s-au cununat civil. Prima imagine de la eveniment

Ilie Năstase și Ioana s-au cununat civil, în Joia Mare, 25 aprilie. Soția fostului tenismen a postat pe contul de socializare, prima imagine de la Starea Civilă.

Ilie Năstase și iubita lui, Ioana au ajuns astăzi în fața ofițerului de stare civilă. Alături le-au fost prietenii și nașii.

Îmbrăcată într-un completu alb, elegant, cu un buchet  de trandafiri albi în brațe , Ioana a fost extrem de fericită după ce s-a căsătorit în urmă cu doar câteva momente, cu alesul inimii sale. Ilie Năstase s-a îmbrăcat extrem de elegant, iar cei doi au atras toate privirile.

Ilie Năstase și Ioana Simion trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mai mult timp, iar cei doi sunt mai pregătiți ca niciodată să facă pasul cel mare. Iubita fostului tenismen a confirmat că vor face nunta în vara acestui an.

Citește și

Reportaj la procesul lui Sorin Oprescu, ajuns la termenul 72. Judecătoarea negociază cu avocații termenele și își anunță pensionarea! „În iunie îmi iese decizia și mă duc să fac prăjituri acasă”

 

Close
Închide
  Close