Mergi direct la conținut »
Imagini inedite cu Emil Boc, DJ într-o discotecă. Ce melodie se auzea când primarul Clujului era la platane / VIDEO
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Imagini inedite cu Emil Boc, DJ într-o discotecă. Ce melodie se auzea când primarul Clujului era la platane / VIDEO

Imagini inedite cu Emil Boc, DJ într-o discotecă. Ce melodie se auzea când primarul Clujului era la platane / VIDEO

Primarul Emil Boc a preluat rolul dj-ului la o petrecerea organizată într-o discotecă din Cluj. Edilul a fost filmat în timp ce încerca să anime atmosfera din club. Imaginile au făcut furori pe rețelele de socializare, spre amuzamentul internauților.

Hit-ul Madonnei „Like a Virgin” pare că l-a determinat pe Emil Boc să intre într-o nouă postură. Alături de soția sa, primarul din Cluj și-a pus căștile și a trecut la pupitrul dj-ului, într-un club din oraș. Emil Boc a încercat și să mixeze piesa, iar dj-ul oficial i-a înmânat atunci și un microfon. Întreaga scenă a fost filmată, spre amuzamentul celor prezenți la petrecere.

Filmarea a fost realizată sâmbătă, când într-un club din Cluj a avut loc un eveniment special pentru a recrea atmosfera discotecilor comuniste din anii ’80.

În august, primarul Clujului a venit, împreună cu fiica sa, la festivalul Untold 2018.

sursă foto: captură video Facebook.com


Citește și Banii de consolidări ai Bucureştiului, investiți în …viitor! Gabriela Firea bagă 750.000 de euro în senzori seismici care culeg date pentru inginerii constructori


 

Close
Închide
  Close