Mergi direct la conținut »
Imagini inedite surprinse de fotoreporterii Libertatea la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului Galerie foto
12imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Imagini inedite surprinse de fotoreporterii Libertatea la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului

Imagini inedite surprinse de fotoreporterii Libertatea la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfințită duminică, 25 noiembrie, în prezența a zeci de mii de enoriași care nu au ținut cont de vremea răcoroasă și au așteptat afară, în frig și ceață, terminarea slujbei, pentru a putea intra în interiorul lăcașului de cult. 

Fotoreporterii Libertatea Dumitru Angelescu și Vlad Chirea au surprins imagini inedite de la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului. O selecție a celor mai bune fotografii le puteți vedea în galeria foto de mai sus.

Slujbade sfințire a catedralei a fost oficiată de Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, și de Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului – Noua Romă, alături de un sobor de mitropoliţi şi preoţi.

Close
Închide
  Close