Mergi direct la conținut »
Imagini revoltătoare într-un spital din România. A stat aproape o oră pe jos până să fie băgat în seamă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Imagini revoltătoare într-un spital din România. A stat aproape o oră pe jos până să fie băgat în seamă

Imagini revoltătoare într-un spital din România. A stat aproape o oră pe jos până să fie băgat în seamă

Un bătrân s-a văzut nevoit să stea o oră întins pe jos în Spitalul de Urgență din Craiova până să fie bgat în seamă, scenele fiind filmate de un alt pacient.

Imagini revoltătoare au fost surprinse luni seară la Spitalul de Urgență din Craiova, acolo unde un bătrân a stat, potrivit unor martori, aproape o oră întins pe jos fără ca cineva să îl bage în seamă.

În imaginiele postate pe o rețea de socializare se poate observa cum nici cadrele medicale, nici ceilalți pacienți, care chiar sar peste el, nu încearcă să îi întindă o mână de ajutor.

Norocul său a fost că un bărbat, cel care a și postat imaiginile pe internet, a atenționat personalul medical cu privire la această situașie, o asistentă venind apoi și întrebând bătrânul ce s-a întâmplat.

Pacientul a fost adus luni seara cu salvarea la Urgență, acuzând dureri abdominale, iar conform procedurii a fost dus la triaj, unde s-a stabilit că nu e urgență și a fost trimis în sala de așteptare, la triajul minor.

Surse din spital spun, conform reporterntv.ro, că s-a așezat pe jos pentru că nu se ocupa nimeni de el.

Close
Închide
  Close