MENIU CAUTĂ
02 Aug. 2017 14:33

Imobiliare.ro: Vile noi în nordul Bucureștiului, scoase la licitație!

Distribuie

Ți-ai dori să poți face, în sfârșit, trecerea de la apartament la vilă? Ai fi dispus chiar să te muți la marginea orașului, pentru a scăpa astfel de agitația vieții urbane? Printre proprietățile executate silit de către bănci în zona Capitalei poți găsi o serie de oferte demne de luat în seamă pe acest segment.

 Un asemenea exemplu este reprezentat de o vilă din orașul Otopeni, scoasă la vânzare în cadrul secțiunii de licitații de pe Imobiliare.ro la un preț de 167.000 de euro. Construcția este structurată pe parter și etaj și face parte dintr-un ansamblu rezidențial format din 18 unități locative similare. Clădirea necesită finalizare și este amplasată pe un teren în suprafață de aproximativ 286 de metri pătrați. Termenul de desfășurare a licitației a fost stabilit pentru data de 4.08.2017.

Click pentru detalii și date de contact!

Tot în nordul Bucureștiului, în localitatea Balotești de data aceasta, o altă vilă nou-construită, tot parte dintr-un ansamblu rezidențial, este scoasă la licitație la un preț de pornire de 171.500 de euro. Casa este structurată pe parter și mansardă și se află amplasată pe un teren de circa 217 metri pătrați. Data de desfășurare a licitației nu a fost încă stabilită.

Aici găsești fotografii și informații suplimentare!

În comuna Snagov, o vilă tip duplex, cu regim de înălțime P+1E+M, poate fi achiziționată începând cu 187.229 de euro. Construcția are o amprentă la sol de circa 215 metri pătrați și este amplasată pe un teren de 375 de metri pătrați. Cumpărătorii vor intra, de asemenea, în proprietatea unei cote indivize de 225,79 de metri pătrați  din terenul cu destinația de părți comune (construcții comune, ponton, debarcader, acces către locuință, amenajare peisagistică). Termenul de desfășurare a licitației a fost stabilit pentru data de 28.08.2017.

Află mai multe despre ofertă!

Comentarii