Împușcături pe o plajă din Corsica. Un localnic înfuriat de prezența nudiștilor a deschis focul

12 august 2017 12:39

Incident armat pe o plajă populară din insula franceză Corsica. Un localnic a deschis focul fiind înfuriat de prezența nudiștilor în apropiere de afacerea sa. O femeiea fost rănită în urma incidentului, relatează BBC News.

Se pare că bărbatul le-a cerut nudiștilor să se îmbrace, însă aceștia au refuzat. Ulterior, bărbatul a scos o armă și a tras mai multe focuri de armă. O femeie a fost rănită în zona coapselor, în timp ce încerca să fugă. Alți zeci de oameni care făcea plajă în pielea goală au fugit să scape de localnicul agresiv.

În urma incidentului, bărbatul a fost reținut, fiind ulterior eliberat pe cauțiune. Acesta deține un bar pe marginea plajei, care este îndrăgită de nudiști. Cu toate că mulți oameni aleg să facă plajă aici în pielea goală, locul nu este oficial unul destinat nudiștilor, iar mulți localnici s-au plâns de prezența lor. Incidentul a avut loc pe plaja Carataggio, lângă Port-Vecchio.


Citește și: EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel își neglijează sănătatea de dragul partenerei sale. Sacrificiu în numele soției!


Foto: EPA/Arhivă

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro