MENIU CAUTĂ
08 Aug. 2018 13:25 , de Cristian Simion

Încă un turist a fost atacat de urs pe Valea Cerbului, din Bucegi. Este al doilea atac al urșilor în zona turistică, în ultimele două zile

Distribuie

Un turist din Câmpia Turzii aflat cu cortul împreună cu un prieten pe Valea Cerbului, din Bucegi, a fost atacat de un urs, miercuri dimineață. Este al doilea atac pe care urșii îl dau în zona turistică unde sute de oameni, în multe cazuri familii cu copii, campează vară de vară, unii dintre ei petrecând în această zonă săptămâni întregi.

Atacul de miercuri a avut loc în zorii zilei, când ursul l-a rănit pe turistul de 28 de ani la o mână, acesta fiind dus la camera de primiri urgențe a spitalului din Sinaia pentru pansarea rănii. Prietenul bărbatului din Câmpia Turzii a scăpat teafăr.

Acesta este al doilea atac pe care urșii îl dau pe Valea Cerbului în doar două zile.

Marți dimineață, un alt turist a fost atacat de un urs în timp ce se afla în cort la marginea pădurii, exact în aceeași zonă, iar marți seară, cinci tineri au fost alergați de o ursoaică cu pui pe traseul care urcă dinspre Valea Cerbului către Vârfu Omu.

Tinerii au reușit să se salveze după ce și-au lăsat în urmă rucsacurile pe care și le-au găsit sfâșiate de animalele disperate după hrană.

Citește și:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei  

Citește mai multe despre ursi și Valea Cerbului pe Libertatea.

Comentarii