De Bobi Neacșu,

Fabrica de confecții cuprinsă de flăcări se află în apropierea unui centru comercial. Purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, a declarat că nu au fost persoane surprinse în interior, fiind totuşi două persoane care au suferit atac de panică şi au fost transportate la UPU Focşani, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

„Flăcările se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 metri pătraţi, iar pentru localizare şi lichidare, la faţa locului pompierii intervin cu patru maşini de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflate în proximitatea locului de manifestare, a fost transmis mesaj prin intermediul sistemului RO-ALERT. Misiunea este în dinamică”, se anunță ISU Vrancea.

Citeşte şi:

Ministrul Victor Costache: ”Avem stocuri de mâncare pentru o perioadă bună de timp. În niciun caz nu trebuie să ne facem griji”

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | Cea mai neagră zi în Spania: 849 de morți în doar 24 de ore. Numărul de bolnavi a depășit 90.000

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres