De Răzvan Mihalașcu,

Pompierii au fost alertați să intervină miercuri să stingă un incendiu într-un bloc din Galați care s-a manifestat cu degajări mari de fum.

Pentru a stinge focul, militarii i-au evacuat pe locatari din clădire. Speriați că locuințele lor ar putea să fie distruge de flăcări, mai mulți gălățeni au făcut atacuri de panică.

„În total au fost evacuate 20 de persoane, dintre care opt au primit îngrijiri medicale, pentru intoxicaţii cu fum şi atac de panică. Cinci adulţi şi un copil au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, conform Mediafax.

Potrivit sursei citate, nu au fost persoane care au suferit arsuri.

Pompierii au reuşit să stingă focul care risca să se extindă la apartamentele vecine.

Cauza probabilă a incendiului este un scurt circuit la instalaţia bradului, spun reprezentanții ISU Galați.

Sursă foto: Viata-libera.ro

Citeşte şi:

Documentele MAE român arată că Meleșcanu a mințit și în 1989, și acum. În fața diplomaților străini, el numea crimele de la Timișoara ”zvonuri colportate în scopuri dușmănoase”

Am mers pe urmele unei reclame înșelătoare apărute în propriul ziar, după sesizarea unui cititor. Cum sunt escrocați oamenii cu ochelari-binoclu „miraculoși”!

Poliția va face verificări în cazul statuetei „Venus de Piatra Neamț”. Arheologii nu au anunțat descoperirea artefactului, deși erau obligați prin lege

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală