Mergi direct la conținut »
Incendiu la o locuinţă socială din Centrul Vechi al Brăilei. 12 familii au rămas fără adăpost Galerie foto
5imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiu la o locuinţă socială din Centrul Vechi al Brăilei. 12 familii au rămas fără adăpost

Incendiu la o locuinţă socială din Centrul Vechi al Brăilei. 12 familii au rămas fără adăpost

Un imobil din Centrul Vechi al Brăilei a fost distrus de un incendiu, iar mai multe familii au rămas pe drumuri, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila, colonel Ştefan Stoian.

De Dragoș Tănase,

Imobilul aparţine Serviciului de Utilitate Publică de Administrare a Fondului Locativ şi Cimitirelor (SUPAFLC), iar mansarda era locuită de un număr de 12 familii, respectiv 37 de persoane.

Din fericire, focul nu a făcut victime, dar pagubele au fost considerabile. În incendiu au ars acoperişul din lemn acoperit cu tablă şi mansarda, construita pe o suprafaţă de 300 mp, dar și două camere de locuit cu bunurile din interiorul lor. Celelalte încăperi din locuinţă, cu tot cu bunuri, s-au degradat din cauza apei folosite la stingerea incendiului.

La acest incendiu a fost folosită pentru prima dată autoscara de ultimă generaţie intrată, anul trecut, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” Brăila, alături de cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Intervenţia pompierilor a fost, însă, îngreunată de fumul dens și de spaţiul limitat de acțiune, relatează Obiectiv Vocea Brăilei.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurt circuit electric la instalaţia din mansardă, unde se afla un cablu neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile existente în jur.

Recent, un incendiu a izbucnit și la un depozit de anvelope şi vopseluri din Brăila. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale.

FOTO & VIDEO – obiectivbr.ro


Citește și… VIDEO/ Viața unui operator la 112: de la fetița de 10 ani care și-a salvat mama, la românii care sună ca să-şi încarce cartelele telefonice


 

Close
Închide
  Close