Mergi direct la conținut »
VIDEO | Imagini incredibile cu momentul în care un autobuz din Brăila rămâne fără roată în mers
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Imagini incredibile cu momentul în care un autobuz din Brăila rămâne fără roată în mers

VIDEO | Imagini incredibile cu momentul în care un autobuz din Brăila rămâne fără roată în mers

Un autobuz din Brăila a rămas fără o roată în timpul unei curse, marți seara. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și accidentul produs după acest moment s-a soldat doar cu pagube materiale.

Incidentul s-a produs în jurul orei 19:00, pe Calea Călărașilor din Brăila. În dreptul Hotelului Triumph, unui autobuz al societății de transport public i-a sărit una dintre roțile din spate, scrie debrăila.ro.

„S-a întâmplat în trafic. Se pare că s-a spart un rulment de la roata, însă oamenii noștri de acolo vor analiza și vom vedea de ce și cum”, a declarat Cornel Săndulescu, directorul Braicar.

O camera de supraveghere din zona a surprins momentul în care autobuzului îi sare roata.


Citește și: 

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Close
Închide
  Close