Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Incendiu puternic la liftul unui bloc din Capitală. 12 persoane au fost evacuate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Incendiu puternic la liftul unui bloc din Capitală. 12 persoane au fost evacuate

VIDEO/ Incendiu puternic la liftul unui bloc din Capitală. 12 persoane au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la liftul unui bloc de 10 etaje din Capitală. Fumul a pătruns în apartamente, iar 12 locatari de la etajele superioare au fost evacuaţi de pompieri.

Potrivit ISUBIF, incendiul s-a produs la etajul 2 al unui bloc situat pe b-dul Dinicu Golescu nr. 23, cu degajări foarte mari de fum către etajele superioare.

Incendiul s-a propagat pe verticală şi pe casa liftului, fumul pătrunzând în apartamente.

Au fost constituite echipe de căutare-salvare şi sunt verificate spaţiile interioare. O parte dintre locatari au ieşit singuri din bloc iar cei de la etajele 8-9 au fost evacuaţi de pompieri. 4 pers adulte și 2 copii, cu expunere la fum, vor fi transportați la spital.

Un incendiu puternic a izbucnit, luni, la un depozit dezafectat, aflat pe Șoseaua de Centură, între localitățile Bragadiru și Domnești, în județul Ilfov. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri.

Citește și

VIDEO/ Domeniul Cantacuzinilor de la Florești, reînviat de stră-strănepoata celui mai bogat român al tuturor timpurilor!

 

Close
Închide
  Close