Mergi direct la conținut »
Mihaela Rădulescu are cerințe de divă de fiecare dată când are proiecte în România. Vrea să-i fie plătite zborurile către Monaco!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mihaela Rădulescu are cerințe de divă de fiecare dată când are proiecte în România. Vrea să-i fie plătite zborurile către Monaco!

Stabilită de mai bine de 12 ani la Monaco, Mihaela Rădulescu a fost nevoită să-și facă abonament la companiile aeriene pentru a onora toate contractele și proiectele din România. După ani buni petrecuți alături de milionarii lumii, Mihaela Rădulescu și-a ridicat standardele, astfel că pentru a fi prezentă la o emisiune sau pentru a modera alta, Mihaela Rădulescu cere să îi fie asigurate zborurile către Monaco.

De Denisa Macovei,

Mihaela Rădulescu are cerințe de divă

Chiar dacă s-a stabilit în Monaco, Mihaela Rădulescu nu s-a detașat definitiv de România, ba chiar a acceptat cu plăcere de fiecare dată când i s-a oferit un proiect mare de televiziune, având de fiecare dată o cerință clară: să-i fie asigurate biletele de avion către Monaco și înapoi spre București ori de câte ori timpul îi permite să părăsească România. Mai mult, chiar și atunci când era invitată la vreo emisiune sau la un eveniment, Răduleasca impunea din start această condiție. Se pare, însă, că prezența vedetei TV într-un proiect mare merită fiecare bănuț cheltuit, căci astfel nu ar mai fi fost ofertată intens pentru moderarea show-ului „Ferma”.

Ayan, fiul ei, locuiește și studiază în Monaco

Mihaela Rădulescu stă la o vilă situată pe coasta mediteraneană, casă a cărei valoare ajunge undeva la 100 de milioane de euro și pe care a cumpărat-o împreună cu iubitul ei, Felix Baumgartner. La cum arată reședința Mihaelei nu este nimic de mirare că vrea să revină acasă ori de câte ori îi permite timpul. Dacă în ultimii ani, pe perioada filmărilor pentru „Uite cine dansează” și „Românii au talent”, Mihaela Rădulescu avea mai multe zile libere între ediții, acum, pe perioada filmărilor pentru „Ferma” vedetei îi va fi ceva mai greu să revină la fiul ei, Ayan, care locuiește și studiază în Monaco, însă la cum este Mihaela, va face imposibilul pentru a ajunge și acasă.


Citește și:

Andreea Berecleanu ar fi putut face carieră în medicină: „La 12 ani le făceam injecții bunicilor, le luam tensiunea!”

Close
Închide
  Close