Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > ÎNMORMÂNTAREA LUI DINU PATRICIU, PĂZITĂ CU BODYGUARZI! Uite cine a venit să îşi ia rămas bun de la omul de afaceri | FOTO

ÎNMORMÂNTAREA LUI DINU PATRICIU, PĂZITĂ CU BODYGUARZI! Uite cine a venit să îşi ia rămas bun de la omul de afaceri | FOTO

De Madalina Ciodaru Burada,

Ceremonia este una discretă, iar apropiaţii au angajat o mulţime de bodyguarzi, pentru ca accesul reprezentanţilor presei să fie interzis.
Printre personalităţile venite să îşi ia rămas bun de la omul de afaceri se numără Norica Nicolai, Viorel Cataramă, Călin Popescu Tăriceanu, Stelian Tănase, Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, toţi aducând cu ei coroane imense de flori.
Dinu Patriciu va fi înmormântat în cripta familiei, alături de tatăl său.
Sicriul cu trupul lui Dinu Patriciu a fost adus în ţară ieri, în jurul orei 17.40, de un avion închiriat din Anglia. Se pare că fetele magnatului, Ana şi Maria, au vrut să folosească avionul familiei, dar pentru că sicriul nu a încăput pe uşa aparatului de zbor, au ales o altă aeronavă. De la Aeroportul Băneasa, maşina mortuară a mers direct la Cimitirul Bellu din Capitală.
Fotografii: Vlad Chirea şi Dan Bistriţeanu

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close