Mergi direct la conținut »
Interlopul Nikos Chatzakis a fost înmormântat! Cortegiul funerar s-a întins pe sute de metri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Interlopul Nikos Chatzakis a fost înmormântat! Cortegiul funerar s-a întins pe sute de metri

Interlopul Nikos Chatzakis a fost înmormântat! Cortegiul funerar s-a întins pe sute de metri

Fost patron al unui club de manele din Capitală, interlopul Nikos Chatzakis a fost înmormântat, vineri, într-un cimitir din cartierul Giulești. Apropiat al clanurilor bucureștene și prieten cu mai toți soliștii de muzică de petrecere, bărbatul fost condus pe ultimul drum de rude și prieteni.

În urmă cu trei zile, Nikos Chatzakis a murit acasă după ce a suferit un infarct. Nici măcar intervenția de urgență a medicilor care au încercat să-l resusciteze minute în șir nu a putut să-l salveze. Proprietar și al unei firme de pază și protecție, bărbatul era un împătimit al sporturilor de contact și nu trecea o zi fără ca acesta să se antreneze în sala de forță.

Cortegiul funerar, însoțit de zeci de mașini

Ieri, puțin după ora prânzului, cortegiul funerar s-a pus în mișcare pe Calea Giulești. Mașina mortuară, în spatele căreia se aflau zeci de rude și prieteni, era însoțită de zeci de autoturisme pe sute de metri care claxonau asurzitor. Pentru câteva minute, circulația în zonă a fost blocată pentru ca tot alaiul să ajungă la biserică. După slujba oficiată de mai mulți preoți, trupul neînsuflețit al lui Nikos Chatzakis a fost înhumat în cimitirul Giulești.

Fiul a lăsat un mesaj pe Facebook

În urma lui rămâne un fiu care, la scurt timp după ce tatăl său a trecut în neființă, a scris un mesaj pe Facebook. „M-ai lăsat singur, tăticule! Ai plecat de lângă mine când aveam mai multă nevoie de tine! Sunt terminat! Îngerul meu, de ce m-ai lăsat, sufletu meu??? Tăticu meu, Dumnezeu să te ierte, mă, tatăl meu, de ce m-ai lăsat, mă, tăticu meu, mă??? De ce, mă, tăticu meu, mă??? Ce fac eu fără tine, Dumnezeu meu??? Dragostea mea!!!”, a scris Dany, fiul lui Nikos Chatzakis.

De-a lungul timpului, despre fostul patron al clubului de manele Bio Bio din pața Romană s-a speculat că ar avea legături în lumea interlopă bucureșteană, cu unele dintre cele mai cunoscute grupări.

 

Close
Închide
  Close